Κύριο περιεχόμενο

Η εταιρεία copyexpress διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο τομέα της εσωτερικής διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Με την τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης αλλά και με την χρήση νέων πρωτοποριακών υλικών, η εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα στον σύγχρονο διακοσμητή και αρχιτέκτονα να πραγματοποιήσει  στην πράξη, με το καλύτερο δυνατό τρόπο, το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Πρόσφατα η εταιρεία μας εγκατέστησε το νέο εκτυπωτικό μηχάνημα vutek QS 3200 με την τεχνολογία UV εκτύπωσης σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά.

Με τον παραπάνω εξοπλισμό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστήματα εκτύπωσης που διαθέτει η εταιρεία έχει την δυνατότητα  να εκτυπώσει οποιοδήποτε αρχείο σε οποιοδήποτε υλικό απαιτεί η κάθε εργασία.

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Πιο αναλυτικά μια σύντομη περιγραφή των υλικών είναι:

Υλικά ρολού με ψηφιακή εκτύπωση : αυτοκόλλητα βινύλια, αμμοβολές, ταπετσαρίες τοίχου, μεμβράνες οροφής, διάφανες και αντηλιακές μεμβράνες, καμβάς, πλαστικό δάπεδο, υφάσματα, κουρτίνες, τεντόπανα, δερματίνη κτλ.

Υλικά ρολού με ψηφιακή εκτύπωση

Υλικά φύλου με ψηφιακή εκτύπωση: Plexiglass, γυαλί, - τζάμι ξύλο, pvc , πόρτες, πλακάκια, k-mount , αλουμίνιο , πολυκαρμπονικό , γυψοσανίδα, διακοσμητικά πάνελ.

Γενικότερα με την νέα τεχνολογία  UV που διαθέτουμε, έχουμε την δυνατότητα να εκτυπώσουμε με φωτογραφική ποιότητα σε οποιοδήποτε εύκαμπτο και άκαμπτο υλικό.

Η ψηφιακή εκτύπωση ως εργαλείο του διακοσμητή  αποτελεί μοναδική λύση σε εκατοντάδες εφαρμογές και είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε σύγχρονο έργο.

Υλικά φύλου με ψηφιακή εκτύπωση

Για  επιλογή  σχεδίων και φωτογραφιών μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω Link :
www.shutterstock.com

σημειώστε τον κωδικό που αναγράφετε στην φωτογραφία που επιλέξατε και στείλτε μας στο e–mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  τον κωδικό της φωτογραφίας, την διάσταση που θέλετε να εκτυπωθεί και το υλικό που θέλετε ( π.χ. ταπετσαρία, γυαλί, ύφασμα κτλ. ).

Έπιπλα με εκτυπώσεις.

Τα έπιπλα αφού πρώτα σχεδιαστούν, το πρώτο βήμα είναι να εκτυπωθούν με Ψηφιακές εκτυπώσεις στο ξύλο και στην συνέχεα ο μαραγκός θα αναλάβει την συναρμολόγηση του επίπλου και το στήσιμο στον χώρο σας.

Έπιπλα με εκτυπώσεις

DI-NOC απο την 3Μ HELLAS
Σειρά αυτοκόλλητων διακοσμητικών μεμβρανών από την 3Μ HELLAS

Το προϊόν 3M DΙ-NOC είναι μια σειρά αυτοκόλλητων διακοσμητικών μεμβρανών, διαθέσιμη σε ένα πολύ μεγάλο εύρος σχεδίων από φυσικά ως hi-tech, τα οποία αναπαράγουν πιστά το ξύλο, το μέταλλο, το μάρμαρο, το δέρμα, την πέτρα,και πάρα πολλά άλλα υλικά επενδύσεων. Προσφέρουν απεριόριστη δημιουργική ευελιξία και αρχιτεκτονική ελευθερία με μειωμένο κόστος σε σχέση με τα αντίστοιχα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή, την αποκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή. Οι πιθανές εφαρμογές τους είναι πολύ διαφορετικές και ποικίλλουν, μεταξύ των άλλων, από το κτίριο, το ξενοδοχείο και το γραφείο στις δημόσιες συγκοινωνίες και τη ναυτιλία, ακόμη και σε έπιπλα και εξοπλισμούς τόσο για εφαρμογές σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Η σειρά των διακοσμητικών μεμβρανών DI-NOC περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα με περισσότερες από 25 κατηγορίες στις οποίες εντάσσονται περισσότερα των 500 διαφορετικών σχεδίων, χρωμάτων και ανάγλυφων δομών, οι οποίες είναι σε θέση να ανταποκριθούν ακόμη και στην πλέον σύνθετη απαίτηση διακόσμησης, επιτρέποντας την ένταξη τους σε νέες κατασκευές ή σε αυτές που αφορούν ανακαίνιση χώρων.

Τυπικές εφαρμογές DI-NOC σε ασανσέρ, προσόψεις καταστημάτων, πόρτες, τοίχους, τράπεζες, πλοία, κουζίνες, μπάνια, νοσοκομεία, εστιατόρια, κολόνες, έπιπλα

Ακόμη και αν ο σχεδιασμός έργου απαιτεί ψηφιακή εκτύπωση του DI-NOC αυτό είναι εφικτό σε κάποιους κωδικούς.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ειδικού χρώματος ή ακόμα και σχεδίου. Οι τυπικές επενδύσεις DI-NOC αφορούν τοίχους, κολόνες, πόρτες, έπιπλα ανελκυστήρες, ψευδοροφές, μπάνια και κουζίνες, προσόψεις καταστημάτων κλπ και φυσικά μπορούν να επικολληθούν σε αλουμίνιο, χάλυβα, πλακάκια διάφορα μέταλλα, πλαστικά, συνθετικά υλικά, σοβάδες, γυψοσανίδες και πολλά άλλα υποστρώματα που συναντάμε στις κατασκευές. Το μειωμένο πάχος τους επιτρέπει επενδύσεις που είναι ελαφρύτερες από τα αντίστοιχα αυθεντικά παραδοσιακά υλικά, ενώ το γεγονός ότι είναι αυτοκόλλητες επιτρέπει την προσαρμογή τους στο έργο και την επικόλλησή τους επί τόπου στο υπάρχον υπόστρωμα, οδηγώντας σε μειωμένο κόστος έναντι της εργασίας με τα αντίστοιχα φυσικά υλικά επενδύσεων που χρησιμοποιούνται στην ανακαίνιση ή την νέα κατασκευή. Προφανώς, επίσης ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του χώρου μειώνεται σημαντικά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις μπορεί η εργασία να γίνεται ενώ λειτουργεί ο χώρος, όπως για παράδειγμα σε ανακαινίσεις πλοίων και ξενοδοχείων.

εφαρμογές DI-NOC

Ως αποτέλεσμα των δεκαετιών εμπειρίας της 3M στην παραγωγή αυτοκόλλητων μεμβρανών, το DΙ-NOC έχει άριστη συμπεριφορά στο νερό, στους ρύπους, στα κτυπήματα, στα γδαρσίματα και τη μούχλα. Είναι επίσης βραδύκαυστο και έχει πιστοποίηση ΙΜΟ για την χρήση σε πλοία. Το υλικό έχει ως βασικά χαρακτηριστικά την μεγάλη του αντοχή στον χρόνο και τις καταπονήσεις και σχεδιάσθηκε ειδικά για εφαρμογές εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης. Καθώς οι μεμβράνες DI-NOC, είναι PVC (που δεν περιέχει κάδμιο ή άλλα βαρέα μέταλλα), πάχους μαζί με την κόλλα 210-220 mm και έχουν την δυνατότητα διαμόρφωσης με πιστολάκι θερμού αέρα κατά την εργασία επικόλλησης, πρακτικά όλες οι συνήθεις τρισδιάστατες καμπύλες επιφάνειες μπορούν να επενδυθούν. Φυσικά έχουν αντοχή σε διάφορες κοινές χημικές ουσίες, ενώ ο καθαρισμός τους γίνεται εύκολα με τα κοινά καθαριστικά. Συνοδεύονται δε από μια σειρά πιστοποιητικών καθώς και από 12ετή εγγύηση για εσωτερικές εφαρμογές και από 4 έως 8 έτη εγγύηση για εξωτερικές με εγγυημένη τοποθέτηση από πιστοποιημένα συνεργεία. Το DΙ-NOC ανοίγει νέους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική επένδυση προσφέροντας ιδέες και λύσεις εκεί που η πρωτογενής ύλη δε μπορεί να δώσει λόγω τεχνικών δυσκολιών ή λόγω κόστους. Οι μεμβράνες DI-NOC με την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους χρησιμοποιούνται για δεκαετίες σε άλλες χώρες και για περισσότερα από 5 χρόνια στην Ελλάδα σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές από ξενοδοχεία και καταστήματα, ως πλοία και από νοσοκομεία ως αυτοκίνητα, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στον χώρο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης επιφανειών.