Κύριο περιεχόμενο

Η υπηρεσία αυτή απευθύνετε κατά κύριο λόγω σε τεχνικές και μελετητικές εταιρείες καθώς επίσης σε αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς. Τα αρχιτεκτονικά σχέδια απαιτούν μεγάλη ακρίβεια στην κλίμακα και την διάσταση της εκτύπωσης και αυτό το επιτυγχάνουμε με τα μηχανήματα υψηλής ακρίβειας που διαθέτουμε.

Η Copy Express έχει αποκτήσει μεγάλη εξειδίκευση στο τομέα των  εκτυπώσεων σχεδίων καθώς συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες στον χώρο.

Για την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας, διαθέτουμε και την δωρεάν υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης των εργασιών με δικούς μας μεταφορείς.

Τα ψηφιακά αρχεία που τυπώνονται είναι AutoCAD ( DWG και PLT ) και μπορείτε να τα στείλετε μέσω e - mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Raster to Vector
Η υπηρεσία raster to vector είναι η μετατροπή ενός εκτυπωμένου σχεδίου σε επεξεργάσιμο αρχείο AutoCAD (dwg), μέσω ενός ειδικού software που αναγνωρίζει και μετατρέπει τις γραμμές του σχεδίου σε outline.

Scanning A0
Η εταιρεία διαθέτει έγχρωμο κυλινδρικό scanner έως 1μ. πλάτος για τις ανάγκες ψηφιοποίησης των σχεδίων αλλά και αφισών.