Κύριο περιεχόμενο

PRINT ON DEMAND

Η ψηφιακή εκτύπωση βιβλίων μικρού τιράζ είναι μια βασική υπηρεσία της εταιρείας μας.

Με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, έχουμε καθετοποιημένη παραγωγή εκτυπώσεων βιβλίων, μικρών και μεσαίων ποσοτήτων.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ  ΒΙΒΛΙΩΝ - PRINT ON DEMAND

Όταν χρειάζεστε  μικρές ποσότητες εξειδικευμένων βιβλίων, μπορούμε να παράγουμε άμεσα για εσάς σε πολύ προσιτή τιμή με την μέθοδο της ψηφιακής εκτύπωσης, ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεστε σε μηδενικούς χρόνου παραγωγής.

Με την ψηφιακή εκτύπωση των βιβλίων έχετε άριστη ποιότητα στις φωτογραφίες σας και δεν θα καταλάβετε καμία διαφορά από την κλασική εκτύπωση όφσετ.

Με την πρόσφατη Xeikon 5000 προσδοκούμε ακομα καλύτερη ποιότητα αλλα και πολύ μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε ακόμη χαμηλότερο κόστος παραγωγής.

Τροφοδοτούμενη με jumbo ρολό πλάτους έως και 508 χιλιοστά μας επιτρέπει την εκτύπωση 2-up A4 και ακόμη και 3-up A5 και δυνατότητα εκτύπωσης σχεδόν απεριόριστου μήκους εικόνας, η Xeikon 5000 μπορεί να εκτυπώσει πολυσέλιδα έντυπα με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 7.800 έγχρωμων σελίδων την ώρα (130 σελίδες/λεπτό). Με εντυπωσιακές ταχύτητες ριπαρίσματος και εκτύπωσης, με υψηλή διαθεσιμότητα (uptime), με στιβαρή κατασκευή και αξιοπιστία η Xeikon 5000 μεγιστοποιεί την παραγωγικότητά σας.

Στο βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνεται inline πυκνόμετρο, που εξασφαλίζει άψογη και σταθερή απόδοση χρωμάτων κατά την διάρκεια της παραγωγής για σταθερά βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης. Η μοναδική τεχνολογία Xeikon One-Pass-Duplex™, ελαχιστοποιεί το συνολικό χρόνο παραγωγής και παράγει εντυπωσιακές αμφίπλευρες εκτυπώσεις με ένα μόνο πέρασμα. Με ανάλυση εκτύπωσης 600 dpi με κουκίδα με ταβλητής πυκνότητας η Xeikon 5000 εκτυπώνει σε ποικιλία επιχρισμένων και μη υλικών (χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη επίστρωση) με βάρος από 40 μέχρι 350 γρ.


Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές επικοινωνήστε με την εταιρείας μας στο τηλ. 210 3606650 ή με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

και για φόρμα προσφοράς πατήστε εδω

Καθημερινά εκτυπώνουμε όλα τα είδη βιβλίων όπως:

ειδικές εκδόσεις, εκτύπωση ιατρικών βιβλίων, εκτύπωση φροντιστηριακού βιβλίου, βιβλία επιστημονικά, εκτύπωση εταιρικών βιβλίων, εκτύπωση πολυσέλιδων έντυπων και καταλόγων, τιμοκατάλογοι εστιατόριων και τιμοκατάλογοι προϊόντων.