Κύριο περιεχόμενο

Φωτοαντίγραφα & Ψηφιακές εκτυπώσεις

Φωτοαντίγραφα & Ψηφιακές εκτυπώσεις

Η COPYEXPRESS  - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ, θέτει νέα δεδομένα στην στην αναπαραγωγή των εντύπων σας.

Έγχρωμα και ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, χωρίς την παραμικρή διαφορά από τα πρωτότυπα έντυπα σας, πραγματοποιούνται με ασύλληπτη ταχύτητα και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει να παραλάβει από τον χώρο σας δωρεάν, τα έντυπα σας και να σας τα παραδώσει άμεσα, με απόλυτη ασφάλεια.

Έγχρωμα φωτοαντίγραφα, ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, εγχειρίδια, μελέτες, υλικό πωλητών, εκπαιδευτικό υλικό και παρουσιάσεις, είναι μόνο μερικές από τις ανάγκες γραφείου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το αρχείο σας με e - mail ( Word, PowerPoint, Excel κ.α.) ή να μας καλέσετε για να το παραλάβουμε εμείς από το γραφείο σας.

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Στην COPYEXPRESS  θα βρείτε την χαμηλότερη τιμή αλλά και την καλύτερη ποιότητα για την ψηφιακή εκτύπωση της πτυχιακής σας εργασίας.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην εκτύπωση βιβλίων αλλά και στην βιβλιοδεσία, μπορούμε να σας προσφέρουμε μοναδικές λύσεις άμεσα και οικονομικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 3606650 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πτυχιακές εργασίες εκτυπώνονται στο κεντρικό μας κατάστημα στην Αθήνα στα Εξάρχεια.

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ