Κύριο περιεχόμενο

Για πρώτη φορά στη Ελλάδα, τα μεγαλύτερα brands ψηφιακών εκτυπωτών παγκοσμίως, ενώθηκαν σε μια εταιρεία για να σας προσφέρουν την τέλεια ποιότητα ψηφιακής εκτύπωσης !!!

Roland, xerox, vutek, oce, konica minolta, hp, vidar, canon, mutoh

Τώρα οι εκτυπώσεις  σας ακόμα ποιο γρήγορα,  ακόμα ποιο ποιοτικά, ακόμα ποιο οικονομικά !!!

Ζητήστε μας τώρα προσφορά με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και σε λίγα λεπτά θα έχετε την προσφορά μας.

Τα Βασικά υλικά για τις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους:

Ψηφιακές Εκτυπώσεις σε μουσαμά - pvc flex banner

Ψηφιακές Εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητα

Ψηφιακές Εκτυπώσεις Σε Καμβά

Ψηφιακές Εκτυπώσεις σε ταπετσαρία

Ψηφιακές Εκτυπώσεις σε forex - foam board

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε ξύλο

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε αλουμίνιο

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε ύφασμα - σημαία

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε τζάμι – γυαλί

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε Plexiglass

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε πλακάκια

Ελαστική μεμβράνη οροφής με ψηφιακή εκτύπωση

Stand roll up

Ψηφιακή εκτύπωση τέντας

Εγγραφή δεδομένων και εκτύπωση σε CD & DVD

Άλλες Υπηρεσίες Ψηφιακής Εκτύπωσης

Εκτύπωση PHOTOBOOK

Ψηφιακή Εκτύπωση mouse pad

Εκτύπωση σε μαγνήτη & διαφημιστικά μαγνητάκια

Ψηφιακή εκτύπωση πάνελ θέρμανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας

Ψηφιακή εκτύπωση ημερολογίων

Ψηφιακή εκτύπωση καταλόγων

Εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων - flyer

Σήμανση - Φωτεινές Επιγραφές

Ψηφιακές Εκτυπώσεις Direct Mail

Ψηφιοποίηση εγγράφων - Βιβλίων - σχεδίων

Ψηφιακές εκτυπώσεις εφημερίδας - περιοδικών

Ψηφιακές εκτυπώσεις για έκθεση φωτογραφίας

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε Kappa mount

Εκτύπωση προσκλητήριων Γάμου - Βάπτισης

Αντιηλιακές μεμβράνες κτιρίων & μεμβράνες ασφαλείας

Ψηφιακές Εκτυπώσεις σε μπλουζάκια


Νέα επένδυση από την COPYEXPRESS

Xeikon digital press 5000 plus | πατήστε εδώ για να δείτε λεπτομέρειες

Ψηφιακή εκτύπωση σε ρολό 50cm x τρέχων μέτρα με ποιότητα offset.

XEIKON 5000 PLUS

Xeikonlogo

Γιατί η COPYEXPRESS μπορεί και σας προσφέρει ότι πιο σύγχρονο στην Τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης


ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ πατήστε εδώ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ LASER ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ πατήστε εδώ


Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Η εταιρεία COPYEXPRESS αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέoν σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλης διάστασης στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές.
 
Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους

    Διαφημιστικά πανό & λάβαρα σε οποιοδήποτε υλικό και διάσταση.
    Κάλυψη κτιρίων
    Εσωτερική επένδυση τοίχων με ειδικά αυτοκόλλητα βινύλια
    Κάλυψη και φιλοτέχνηση αυτοκινήτων με αυτοκόλλητα
    Κατασκευές από Plexiglass ξύλο, pvc και μέταλλο.
    επιγραφές
    σημαίες και γραφικά για εκθεσιακά περίπτερα συνεδριακούς χώρους και events
    διακόσμηση καταστημάτων και interior design εσωτερικού χώρου
    Συνεργεία Τοποθετήσεων και Εφαρμογών, Δίκτυο Τοποθετητών σε όλη την Ελλάδα

 
Ψηφιακές εκτυπώσεις offset
Offset support
Έγχρωμα φωτοαντίγραφα, ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, εγχειρίδια, μελέτες, υλικό πωλητών, εκπαιδευτικό υλικό και παρουσιάσεις, είναι μόνο μερικές από τις ανάγκες γραφείου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το αρχείο σας με e - mail ( Word , PowerPoint , Excel κ.α.) ή να μας καλέσετε για να το παραλάβουμε εμείς από το γραφείο σας.

Marketing support
Διαφημιστικά έντυπα, αφίσες, κατάλογοι προϊόντων, folders , προσκλήσεις, εφαρμογές μεταβλητών δεδομένων ( direct mail , εισιτήρια, κουπόνια, επιστολές, λογαριασμοί), επαγγελματικές κάρτες, καρτολίνες, flier κτλ.

Publishing support
Εκδόσεις βιβλίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες, ειδικές εκδόσεις, πτυχιακές εργασίες, Annual reports , φροντιστηριακά και εκπαιδευτικά βιβλία, ημερολόγια κτλ.

Ψηφιακές Εκτυπώσεις


Φινίρισμα και βιβλιοδεσία
Μετά από την εκτύπωση κάθε εργασίας, τα έντυπα ελέγχονται και περνάνε στο τελικό στάδιο του φινιρίσματος και της βιβλιοδεσίας ώστε να παραχθεί το τελικό προϊόν.
Όλες οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιούνται στο κεντρικό μας κατάστημα επί της οδού Χαρ. Τρικούπη 88 στην Αθήνα. ( τηλ. 210 3606650)
Ψηφιακές εκτυπώσεις - Επαγγελματικές κάρτες - Καρτολίνες - σταντ - Εκτύπωση αφίσας - poster - Εκτυπώσεις βιβλίων - Fliers - stickers - Κουτιά συσκευασίας
Κουπόνια - εισιτήρια - Εκτυπώσεις εντύπων - Φωτοαντίγραφα - Τιμοκατάλογοι εστιατορίων - Αυτοκόλλητα – ετικέτες - Χάρτινα stands - εκτύπωση φακέλων - εκτύπωση φωτογραφιών


Κάλυψη οχημάτων – Nτύσιμο αυτοκινήτων

Κάλυψη οχημάτων – Nτύσιμο αυτοκινήτων
Ο πλέον έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, είναι η κινητή διαφήμιση που παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο, έναντι των άλλων.

Η συνεργασία μας με την 3M Hellas βοηθά να δώσουμε τη μέγιστη χρονικά αντοχή του υλικού, καλύπτοντας παράλληλα ποιότητα εκτύπωσης, υλικού και επικόλλησης. Μπορούν να παραχθούν αυτοκόλλητα μερικής κάλυψης αλλά και ολικής κάλυψης ενός αυτοκινήτου.

Έχοντας κολλήσει αυτοκόλλητα σχεδόν σε όλα τα επαγγελματικά μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα, αποκτήσαμε τεράστια εμπειρία εφαρμογής της μακέτας και επικόλλησης, καλύπτοντας από μία ίσια επιφάνεια λαμαρίνας, έως και εφαρμογή σε διώροφο διαφημιστικό λεωφορείο.


Εκτύπωση ταπετσαρίας - Διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Εκτύπωση ταπετσαρίας - Διακόσμηση εσωτερικών χώρων
Η εταιρεία copyexpress διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο τομέα της εσωτερικής διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.
Με την τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης αλλά και με την χρήση νέων πρωτοποριακών υλικών, η εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα στον σύγχρονο διακοσμητή και αρχιτέκτονα να πραγματοποιήσει στην πράξη, με το καλύτερο δυνατό τρόπο, το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.
Πρόσφατα η εταιρεία μας εγκατέστησε το νέο εκτυπωτικό μηχάνημα vutek QS 3200 με την τεχνολογία UV εκτύπωσης σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά.
Με τον παραπάνω εξοπλισμό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστήματα εκτύπωσης που διαθέτει η εταιρεία έχει την δυνατότητα να εκτυπώσει οποιοδήποτε αρχείο σε οποιοδήποτε υλικό απαιτεί η κάθε εργασία.


Εκθεσιακά Περίπτερα - Σκηνικά συνεδρίων και Events
Η copyexpress γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγορας προσφέρει μοναδικές λύσεις στον τομέα της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων. Οποιαδήποτε ιδέα έχετε, εμείς γνωρίζουμε πώς να την υλοποιήσουμε με την καλύτερη σχέση ποιότητας και κόστους. Ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός, τα εκθεσιακά συστήματα που χρησιμοποιούμε αλλά πάνω από όλα το φιλικό και έμπυρο προσωπικό της εταιρείας μας καθιστούν ικανούς να φέρουμε εις πέρας και τα ποιο δύσκολα έργα.
Εάν χρειάζεστε εκθεσιακό περίπτερο μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε χωρίς καμία δέσμευση την δική μας πρόταση.

Εκθεσιακά Περίπτερα - Σκηνικά συνεδρίων και Events

Σκηνικά Συνεδρίων και Events
Οι ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην κατασκευή σκηνικών συνεδρίων. Η COPYEXPRESS έχοντας πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους εργασίες, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό, είναι ικανή να προσφέρει μοναδικές λύσεις.
Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγαλύτερες εταιρείες Παραγωγής, διοργάνωσης συνεδρίων και ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού, επιλέγουν την Copy express ως συνεργάτη για την παραγωγή των σκηνικών τους.


Φωτοαντίγραφα και Φωτοτυπίες

Φωτοαντίγραφα και Φωτοτυπίες
Η COPYEXPRESS - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ, θέτει νέα δεδομένα στην στην αναπαραγωγή των εντύπων σας.
Έγχρωμα και ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, χωρίς την παραμικρή διαφορά από τα πρωτότυπα έντυπα σας, πραγματοποιούνται με ασύλληπτη ταχύτητα και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει να παραλάβει από τον χώρο σας δωρεάν , τα έντυπα σας και να σας τα παραδώσει άμεσα, με απόλυτη ασφάλεια.
Έγχρωμα φωτοαντίγραφα, ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, εγχειρίδια, μελέτες, υλικό πωλητών, εκπαιδευτικό υλικό και παρουσιάσεις, είναι μόνο μερικές από τις ανάγκες γραφείου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το αρχείο σας με e - mail ( Word , PowerPoint , Excel κ.α.) ή να μας καλέσετε για να το παραλάβουμε εμείς από το γραφείο σας