Κύριο περιεχόμενο

Ψηφιακές Εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητα

Χρησιμοποιείστε την ευρεία γκάμα των γραφικών προϊόντων που προσφέρουν τη δυνατότητα να απεικονίσετε το μήνυμα σας σε οχήματα, κτίρια και δάπεδα.

Τα πιο απαιτητικά γραφικά υποστηρίζονται από το όνομα Scotchprint®. Όλα τα παραγόμενα γραφικά καλύπτονται τόσο από το εμπορικό σήμα Scotchprint όσο και από το Σύστημα Ολοκληρωμένων Γραφικών (Matched Component System) της 3Μ, τη πιο ισχυρή εγγύηση στο χώρο των γραφικών εφαρμογών.

Γραφικά για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Η τεχνολογία των γραφικών μετατρέπει τα φορτηγά, τα τρένα, τα λεωφορία, τα τράμ, το μετρό, τα αεροπλάνα σε κινούμενες διαφημίσεις. Πρόκειται για τη τεχνολογία της 3Μ Scotchprint® Graphics, η οποία σας παρέχει γραφικά κατάλληλα για κάθε εφαρμογή, εσωτερική ή εξωτερική, μικρής, μεσαίας ή υψηλής χρονικής διάρκειας.

Γραφικά Δαπέδου

Φέρτε το μήνυμα στα πόδια του πελάτη σας! Μέσα στο διαφημιστικό θόρυβο, υπάρχουν γραφικά που προσελκύουν το βλέμμα. Πρόκειται για τα επιδαπέδια γραφικά 3M Floor Graphics. Τα επιδαπέδια γραφικά της 3Μ είναι αυτοκόλλητα που δεν γλιστράνε, ενώ παράλληλα η τοποθέτηση τους γίνεται όπως ακριβώς και η αφαίρεση τους, γρήγορα και εύκολα. Καθαρίζονται δε όπως το υπόλοιπο πάτωμα, ενώ κατά την αφαίρεση τους δεν αφήνουν υπολείμματα στο δάπεδο. Όλα τα επιδαπέδια γραφικά της 3Μ καλύπτονται απο το Σύστημα Ολοκληρωμένων Γραφικών (Matched Component System) της 3Μ, τη πιο ισχυρή εγγύηση στο χώρο των γραφικών εφαρμογών. Το σύστημα αυτό εγγυάται ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τα επιδαπέδια γραφικά έχουν δημιουργηθεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί, έτσι ώστε να λειτουργούν απολύτως αρμονικά μεταξύ τους.

Γραφικά Οχημάτων

Η τεχνολογία των γραφικών μετατρέπει τα οχήματα σε αποτελεσματικές κινούμενες διαφημίσεις. Πρόκειται για τη τεχνολογία της 3M™ Scotchprint ® Graphics η οποία σας παρέχει γραφικά κατάλληλα για κάθε εφαρμογή, εσωτερική ή εξωτερική, μικρής, μεσαίας ή υψηλής χρονικής διάρκειας.

Γραφικά Κτηρίων

Η 3Μ μετατρέπει την προώθηση προϊόντων καθώς και την εταιρική ταυτότητα σε έντονες, πολύχρωμες εικόνες που εντυπωσιάζουν. Το μήνυμα μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια σε ολόκληρο το κτήριο, σε εσωτερικό ή σε εξωτερικό χώρο, από τοίχους μέχρι παράθυρα.