Κύριο περιεχόμενο

Στην copyexpress Θα βρείτε μοναδικές προσφορές πάντα στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς.
 
Οι παρακάτω τιμές είναι χωρίς φπα 23% - Αποστολή με αντικαταβολή πανελλαδικά

Ψηφιακη Εκτύπωση σε ταπετσαρία βυνιλίου ή αυτοκόλλητο τοίχου με σχέδιο δική σας επιλογής από το www.shutterstock.com

Ψηφιακή Εκτύπωση σε ταπετσαρία βυνιλίου ή αυτοκόλλητο τοίχου

Μόνο με 20 € / m2

και αν θέλετε  ακόμα ποιό οικονομικά επιλέξτε...
εκτύπωση σε υλικό χάρτινης επιστρωμένης ταπετσαρίας σε nonwoven βάση.
Με εκτύπωση σε μηχανή XEIKON με πολύ Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, οικολογικό και άοσμο υλικό, εύκολο στην τοποθέτηση με φάρδος 48 εκ. 
 
και ΚΟΣΤΟΣ μονο 10 ΕΥΡΩ / Μ2
 
ελάχιστη χρέωση 65 ευρω + φπα
δυνατότητα παραγωγής 5000 μ2 την ημέρα.
 
Η COPYEXPRESS πρωτοπόρος εταιρεία γραφικών τεχνών στην Ελλάδα, Με εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης, προσφέρει μοναδικές λύσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων με την υπηρεσία της ψηφιακής εκτύπωσης ταπετσαρίας.Το μεγάλο προτέρημα της ψηφιακά εκτυπωμένης ταπετσαρίας είναι πως δεν έχει περιορισμού στην διάσταση, στην ποσότητα, στο σχέδιο, στο χρώμα και την ύφη.

Ψηφιακή Εκτύπωση σε ταπετσαρία βυνιλίου ή αυτοκόλλητο τοίχου Ψηφιακή Εκτύπωση σε ταπετσαρία βυνιλίου ή αυτοκόλλητο τοίχου

Είναι πραγματικά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Η ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας πραγματοποιείτε σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με φωτογραφική ποιότητα.Η αντοχή των χρωμάτων σε εσωτερικό χώρο είναι εγγυημένη εφ όρου ζωής ενώ η ανάλυση της εκτύπωσης φτάνει τα 1440 dpi.Η δυνατότητα παραγωγής αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά ημερησίως.Τα μελανιά που χρησιμοποιούμε ποικίλουν ανάλογα τον τύπο της ταπετσαρίας που εκτυπώνουμε. Οι τύποι των μελανιων είναι solvent, UV και υδατοδιαλιτά.Σημαντικό είναι πως έχουμε την δυνατότητα εκτύπωσης και λευκού μελανιού, το όποιο μας επιτρέπει να εκτυπώσουμε επάνω σε σκουρόχρωμες επιφάνειες αλλά και να δημιουργήσουμε ιδικά εφέ. Για την εκτύπωση της ταπετσαρίας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σχέδιο ή να το δημιουργήσουμε εμείς για εσάς,αρκεί να μας πείτε την ιδέα σας. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε  ανάμεσα από χιλιάδες σχέδια   από την παρακάτω ιστοσελίδα φωτογραφικού υλικού.